Vi anpassar oss efter dina önskemål!

Hög anpassningsförmåga gör oss konkurrenskraftiga

När vi startar upp ett nytt projekt och allt är överenskommet med kunden kan processen börja. Från vårt lager tar vi fram det ämne som behövs för ändamålet. Vi lagerför de flesta dimensioner, och det som inte finns hemma kan vi ta hem på kort varsel. Under 45 år har vi specialanpassat produkter efter våra kunders unika önskemål. I dag är vi 20 stycken som ser till att leva upp till dina behov – allt i en avancerad maskinpark.

Vi tillverkar produkter i bland annat stål, plast, mässing, koppar och bakelit, i små eller stora serier. Men, det är du som bestämmer hur produkterna ska se ut. För att ytterligare säkerställa kvaliteten på våra produkter har vi avancerad mätutrustning i direkt anslutning till verkstaden. När vi är nöjda med slutresultatet levererar vi direkt – eller så lagerhåller vi produkten åt våra kunder och levererar enligt överenskommelse.

Är du vår nya samarbetspartner?

Vi har en hög kapacitet och möjligheten att tillgodose stora som små serier av högkvalitativa industriprodukter framtagna med högsta precision.

Söker ni en ny partner som kan leverera i tid och prioriterar miljön, personal och god kommunikation?

Då får du gärna kontakta oss.

    * E-post

    * Telefon