Vi satsar på vår personal

Vad gör en bra arbetsplats?

När vi hjälper våra kunder gör vi det som ett lag och alla medarbetare är med under processen och bidrar med viktiga inputs. Genom att arbeta på detta sätt har vi lärt oss mycket och har ett mycket sammansvetsat team. Ett företag är aldrig bättre än sina anställda och vi möjliggör genom vårt arbetssätt möjligheter att växa, ta ansvar och komma med egna lösningar på problem som dyker upp.

Eget ansvar är en självklarhet

Att jobba hos oss ska vara stimulerande, kreativt och utmanande. Av den anledningen fokuserar vi på resultatet och är alltid öppna för nya mer effektiva metoder att nå fram till ett optimalt resultat.

Transparens och delaktighet

Oavsett vilken titel man innehar så får alla samma information och samma möjlighet att tycka och tänka kring projektet. Vår företagskultur bygger på just detta, hög delaktighet och samarbete mellan olika områden. Tillsammans skapar vi en svårslagen leverans.

Utvecklande och stimulerande

Här finns utrymme att utöva din tekniska och kreativa förmåga. I många fall får vi enbart en idé och en önskad funktion, resterande är upp till oss. Våra kunder finns inom ett brett spektra av branscher och vi får ofta agera som både problemlösare och rådgivare för att ta fram rätt produkt för ändamålet.

Ansök idag

Tror du att du passar vår profil, har erfarenhet av liknande arbete eller studerar du inom industri och maskin? Då är du varmt välkommen att fylla i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig om du blir aktuell för nya lediga tjänster.

  Kontaktinformation

  Tjänst

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Är du vår nya samarbetspartner?

  Vi har en hög kapacitet och möjligheten att tillgodose stora som små serier av högkvalitativa industriprodukter framtagna med högsta precision.

  Söker ni en ny partner som kan leverera i tid och prioriterar miljön, personal och god kommunikation?

  Då får du gärna kontakta oss.

   * E-post

   * Telefon