Goda skäl till att välja Nerike Kugg & Mekan

Välj oss som partner

Nerike Kugg & Mekan AB skall tillgodose marknadens behov av komponenter till verkstadsindustrin med specialisering mot kuggtillverkning. Vi erbjuder totalansvar från materialanskaffning och prototyptillverkning till bearbetning i små och medelstora serier samt montering fram till färdig produkt.

01 – Allt på samma ställe

Vi tillverkar inte bara er detalj utan ombesörjer ytbehandlingar som härdning, anodisering, målning samt även olika typer av slipning så kunden får en komplett produkt.

02 – Hög anpassningsförmåga

Du kan komma till oss med enbart en idé och få hjälp med produkt- och prototyputveckling. Vi har konstruktörer som ritar upp prototypen åt er i steg ett. I steg två programmerar våra duktiga maskiningenjörer ett optimalt program för kostnadseffektiv serieproducering av er nya detalj.

03 – Höga kvalitetskrav

När du beställer detaljer av oss kan du vara säker på att produkten är framtagen på ett korrekt vis, genom alla led. Vi köper enbart produkter som är EU godkända och certifierade för att värna om en god arbetsmiljö samt klimat. Vi har även sett till att våra underleverantörer har bra ersättning för att säkerställa högsta kvalitet och långsiktighet i vår produktionskedja.

Är du vår nya samarbetspartner?

Vi har en hög kapacitet och möjligheten att tillgodose stora som små serier av högkvalitativa industriprodukter framtagna med högsta precision.

Söker ni en ny partner som kan leverera i tid och prioriterar miljön, personal och god kommunikation?

Då får du gärna kontakta oss.

    * E-post

    * Telefon